Seidensticker Damblus, blå, 44 SE

Artikelnr: B099KH9YYQ Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Silkesklistermärken damblus – med linneblus kan du se bra ut på kontoret, sommarfesten eller helt enkelt i vardagen. Den understryker den feminina silhuetten med sitt lätt midjeskärning. På vintern kan den kombineras perfekt med en byxdräkt eller kavaj. Det mjuka linnetyget på kvinnans ytterkläder ligger bekvämt på huden och är bekväm att bära. Silkes-blusar uppfyller OEKO-TEX standard 100. Silkesklistermärke – suveränitet, enkel elegans och tidlöshet: Silkesklistermärket är inte bara en skjorttillverkare med högsta kända i Tyskland, utan kombinerar framför allt tradition och innovation och står för en modern stil. Koncentrerade sortiment av skjortor och blusar kombineras med trender till tydliga samlingar – levande bilder av den svarta rosen, det omisskännliga tecknet på varumärket.


Från tillverkaren

Cuple 231
Dam

Egenskaper av seidensticker

Seidensticker lever upp till en estetiskt kurerad, fint samordnad, högkvalitativ och designalt sofistikerad kollektion och presenterar exklusiva kapselkollektioner i samarbete med internationella, högkvalitativa vävar.

Material av hög kvalitet, flödande egenskaper, utmärkt utförande, finjusterade detaljer – riktmärkesdesignen är betydligt mer än bara en tilltalande utsida. Högkvalitativa naturliga fibertyger, bomull bestående av olika grammager och bindningar och sidenblandningar spelar en mycket avgörande roll i blusproduktionen.

Alla produkter från Seidensticker uppfyller Oeko-Tex Standard 100, i enlighet med en egenutvecklad lista med begränsade ämnen (RSL), garanterat fri från skadliga ämnen.

Dam

Dam

Dam

Tillsammans ansvarig
Varumärke

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Dimensioner 70 × 13 × 70 cm
Produktens mått ‏

‎ 70 x 13 x 70 cm; 20 Gram

Första tillgängliga datum ‏

‎ 15 Juli 2021

Tillverkare ‏

‎ Seidensticker

ASIN ‏

‎ B099KH9YYQ

Artikelnummer ‏

‎ 60.132551

Ursprungsland ‏

‎ Turkiet

Avdelning ‏

‎ dam

Manufacturer

Varumärke: Seidensticker

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Seidensticker Damblus, blå, 44 SE”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *