Seidensticker dam Regular fit långärmad blus Blus

Artikelnr: B0B6CHS8R4 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

Silkesdekalblus för kvinnor – med denna blus kommer du att se bra ut på kontoret, på en sommarfest eller helt enkelt i vardagen. Den betonar den kvinnliga silhuetten med sitt något figursydda snitt. På vintern kan den kombineras perfekt med byxor eller kavaj. Det mjuka materialet i detta plagg för kvinnor ligger bekvämt på huden och säkerställer optimal komfort. Silkesdekaler blusar uppfyller Oeko-Tex Standard 100. Silkesdekaler: Souveränitet, enkel elegans och tidlöshet: Sidenklistermärke är inte bara den mest kända skjorttillverkaren, utan kombinerar framför allt tradition och innovation och står för modern stil. Koncentrerade sortiment av skjortor och blusar kombineras med trender för att skapa separata kollektioner inspirerade av den svarta rosen, varumärkets varumärke.


Från tillverkaren

Om oss:

Sidenklistermärken har idag blivit ett skjortmärke med högsta kända människor i Tyskland och en symbol för utmärkta skjortor. Eftersom i varje fiber av våra produkter, i alla sofistikerade detaljer är märkbara, vilket gör sidenklistermärken så framgångsrika. Oavsett om det är i företagets säte i Bielefeld eller i dina egna produktionsanläggningar – värden som innovation och modernitet samt företagsansvar och hållbarhet hör till gruppens allestädes närvarande riktlinje. Det traditionella företaget styrs av sin expertis och kreativitet, i syfte att ytterligare utveckla varumärket sidenklistermärken och därmed skapa ett varaktigt värde även för följande generationer.

skjorta för män

Damblus

skjorta för män

Maskulin estetik: Den ogenomskinliga smokingskjortan från sidenklistermärken från ”Gala” kollektionen utökar din garderob med ett mångsidigt plagg. Den kan bäras till fester eller till bröllop. Denna skjorta förkroppsligar tidlös elegans med en modern touch. För älskare av elegant utseende är denna långärmade smokingskjorta ett bra val.

Damblus

Feminin och elegant: Den långa blusen från sidenklistermärken från ”The Contemporary Basics” kollektionen utökar din garderob med ett högkvalitativt utseende som möter tidens anda. Den kan bidra till din enkla elegans på kontoret. Twill är särskilt högkvalitativt vävt. Den är bekväm att bära och med sned struktur exceptionellt bra grepp.

Damskjorta

Feminin och elegant: Ge ett elegant utseende med skjortblus från sidenklistermärken från kollektionen ”The Contemporary Basics” Den kan bidra till din enkla elegans på kontoret. I klassisk passform passar skjortblusen avslappnad och inte så tajt och erbjuder därmed optimal komfort. Unimönstret är ett elegant komplement. En tidlös bas som inte bara förmedlar fashionabel know-how utan också feminint självförtroende.

Feminin och elegant: Silkesblusen med slip-on från kollektionen ”The Contemporary Basics White Blouses” utökar din garderob med ett mångsidigt plagg. Vävsatängen av 100 procent bomull är högkvalitativt tillverkad, vilket gör den till den perfekta duken för dina attraktiva kombinationer. Tack vare sitt snitt i modern passform sitter den slip-blusen mindre tajt och mer avslappnad och skapar därmed optimal komfort när den bärs.

Kvalitet, hållbarhet, tillförlitlighet, innovation och tradition. Som en global verksam och framtidsorienterad textiltillverkare med en tydlig vision implementerar sidensticker Group både sina företagsmålen och höga standarder över hela världen och optimerar dem kontinuerligt.

Varumärket sidenklistermärken kan se tillbaka på en lång företagstradition som funnits i hundra år. Sedan grundandet har sidenklistermärken stått för kompromisslös kvalitet och tidlös stil, präglat av den ständiga treklängden av innovation, tradition och modernitet. Silkesdekal är resultatet av ett företag som ansvarar för hela tillverkningskedjan – inklusive sociala och ekologiska aspekter.

Sidenklistermärkets varumärke, ”Black Rose”, står för sammansmältning av modern design, högkvalitativa tyger, förstklassigt utförande och perfekt passform – fyra egenskaper som alla produkter utmärker sig. Varje plagg från sidenklistermärken är ett exempel på den tidsenliga men oberoende tolkningen av trender. Med en tydlig förståelse för global estetik utvecklas kollektionerna ständigt inom både herrkläder och damkläder.

Ytterligare information

Vikt 260 kg
Dimensioner 496 × 335 × 85 cm
Paketets dimensioner ‏

‎ 49,6 x 33,5 x 8,5 cm; 260 Gram

Storlek

34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

Första tillgängliga datum ‏

‎ 12 Juli 2022

Färg

Vit

Tillverkare ‏

‎ Seidensticker

ASIN ‏

‎ B0B6CFVHPT

Artikelnummer ‏

‎ 134416

Avdelning ‏

‎ dam

Manufacturer

Varumärke: Seidensticker

1 recension av Seidensticker dam Regular fit långärmad blus Blus

  1. Bettina M.

    Lieblingsstück
    Super tolle Passform. Ein echtes Lieblingsstück

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *