ESPRIT Damklänning

Artikelnr: B086VSFX82 Kategorier: , ,

Beskrivning

Om ESPRIT

I början stod visionen en av och med positiv inställning: Så här grundades Esprit 1968 i Kalifornien av par susie och Doug Tompkins. Inspirerat av den revolutionerande andan från 60-talet utvecklade varumärket en tydlig filosofi – att fira autentiska människor och sann gemenskap, helt i samband med varumärkeslöftet: ”må bra, se bra ut!

Företagets ”Esprit de Corps” kännetecknas av en positiv och värdefull attityd för livet, spelar en viktig roll i gemenskapen, familjen och vänner – och i en avslappnad cool kalifornisk stil. ESPRIT-stilen. ESPRIT är närvarande i mer än 40 länder och säljer sina produkter internationellt i cirka 580 egna detaljbutiker och på över 5 400 hemsaleplatser, inklusive franchise-butiker och försäljningsytor i varuhus. Gruppen säljer sina produkter under de två märkena ESPRIT och edc av ESPRIT. ESPRIT har listats på Hongkong sedan 1993 och har centraler i Tyskland och Hongkong.

HÅLLBARHET

ESPRIT består av hållbara material av hög kvalitet och tillverkade i en mest miljövänligt produktionsprocess som möjligt. ESPRIT ska särskilt uppmärksamma att material kan återvinnas eller komposteras.

ESPRIT strävar alltid efter högsta kvalitet i tillverkningen av sina produkter, så att de förblir i gott och portabelt skick så länge som möjligt. Det är därför vi utbildar våra formgivare i cirkulationsteknik och arbetar på en process för att säkerställa att alla våra kläder är välkonstruerade, tillverkade med hållbara material och, om möjligt, tidlöst och flexibelt utformade för dess användning.


Från tillverkaren

Kläder som varar länge

Sedan 1968 har Esprit engagerat sig i att skapa plagg som ger dig elegans, trendmedvetenhet och den största må-bra-faktorn i varje situation. Våra experter hanterar den senaste utvecklingen och aktuella mönster dagligen. Dessutom ser de till att Esprit kläder uppfyller högsta kvalitetsstandarder. Kläder från Esprit kännetecknas av hög kvalitet vid bearbetning av tyger och sömmar. Det säkerställer att du kan njuta av din nya favoritbit under lång tid.

Lång livslängd innebär också hållbarhet

Fler och fler produkter tillverkade av ekologisk bomull och återvunnet material hittar sin väg in i sortimentet. Esprit handlar inte bara om användningen av ekologisk bomull utan också om ekologiskt och socialt ansvarsfull textilproduktion med rättvisa och säkra arbetsförhållanden.

T-shirts: Klassiska eller vågiga skjortor – du bestämmer

T-shirts och långärmad. Du har inget lämpligt för sport? Saknar du den perfekta toppen för dina nya favoritjeans? Med en t-shirt från Esprit kan du hitta svaret. Oavsett om det är kortärmad eller långärmad: Du hittar allt ditt hjärta önskar i alla färger och variationer, från den populära basen till den söta tryckskjortan.

Blusar: figur smickrande och allround talang

Figur smickrande och anpassad till alla livssituationer. Blusar eller tunikor är måste-haves för varje kvinna. Klassisk, elegant, sportig eller somrig. Esprit visar vilka blusar som passar till vilket tillfälle.

Klänningar: Den perfekta klänningen för varje tillfälle

Hos Esprit hittar du garanterat den klänning som passar dig bäst. Damkläder från Esprit gör inte bara poäng med de senaste skärningarna, designen och ett brett urval i många storlekar. Oavsett om det är löst flytande och mjuka tyger som linne och viskos eller figurkramande modeller av stretch – välj det material du känner dig mest bekväm i.

Hitta rätt storlek

Det rätta sättet att mäta dig själv

1. Brust mätning: Mät horisontellt vid bröstets bredaste punkt.

2. Midjemått: Mät midjan horisontellt på den smalaste delen av kroppen.

3. Höfter: Mät horisontellt vid den bredaste punkten på dina höfter/din botten.

Tips:

Om du inte har ett måttband till hands kan du använda en tråd och mäta dess markerade längd med linjalen. Om du är mellan storlekar, beställ den mindre storleken för en närmare passform eller den större storleken för en bredare passform.

Ytterligare information

Storlek

44

Första tillgängliga datum ‏

‎ 3 Juli 2020

Färg

400/marinblå, Blau(400/Navy)

Tillverkare ‏

‎ ESPRIT

ASIN ‏

‎ B086VT4G2L

Artikelnummer ‏

‎ 36

Avdelning ‏

‎ kvinnor

Manufacturer

Varumärke: ESPRIT

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ESPRIT Damklänning”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *