ESPRIT Collection damer 050EO1D302 standard

Artikelnr: B086VTP9TY Kategorier: , ,

Beskrivning

Över ESPRIT präglad av grundandet 1968, det internationella modemärket Esprit för den avslappnade, soliga livsstilen i sitt hem Kalifornien. Esprit skapar inspirerande samlingar för kvinnor, män och barn av högklassiga material och med mycket kärlek till detaljen. I alla produkter från Esprit återspeglas gruppens anspråk: ”må bra för att se bra ut”. Företagets ”Esprit de Corps” kännetecknas av en positiv och uppskattad inställning av livet jämfört med livet, i gemenskapen, familjen och vänner – och den i avslappnad cool kalifornisk stil. Dem Esprit-stil. Esprit är närvarande i över 40 länder och säljer sina produkter internationellt i cirka 580 egna butiker och över 5. 400 grossistplatser, inklusive franchisebutiker och försäljningsytor i varuhus. Gruppen marknadsför sina produkter under de två märkena Esprit och edc. Esprit är sedan 1993 upptagen på börsen Hongkong och har centrum i Tyskland och Hongkong.


Från tillverkaren

Kläder som varar länge

Sedan 1968 har Esprit engagerat sig i att skapa plagg som ger dig elegans, trendmedvetenhet och den största må-bra-faktorn i varje situation. Våra experter hanterar den senaste utvecklingen och aktuella mönster dagligen. Dessutom ser de till att Esprit kläder uppfyller högsta kvalitetsstandarder. Kläder från Esprit kännetecknas av hög kvalitet vid bearbetning av tyger och sömmar. Det säkerställer att du kan njuta av din nya favoritbit under lång tid.

Lång livslängd innebär också hållbarhet

Fler och fler produkter tillverkade av ekologisk bomull och återvunnet material hittar sin väg in i sortimentet. Esprit handlar inte bara om användningen av ekologisk bomull utan också om ekologiskt och socialt ansvarsfull textilproduktion med rättvisa och säkra arbetsförhållanden.

Lika unik som du: Dambyxor från Esprit

Få kläder är lika viktiga som kvinnors byxor. För några decennier sedan ett absolut no-go för kvinnor – idag är det svårt att föreställa sig vardagen utan dem. Var det de sportiga leggingsna för ett träningspass, en avslappnad chino på kontoret eller en trendig culotte för feminina kläder: Du kan inte gå fel med dambyxor från Esprit.

En som ingen annan: Kjolar från Esprit

Kjolar är eleganta, feminina och ett fantastiskt alternativ för dig som vanligtvis bär klänningar: kjolar ser bra ut på dig året runt. De har en evig mode närvaro. Långa eller korta kvinnors kjolar, raka eller utsvängda, släta eller veckade eller gjorda av chiffong. Med mönster, livliga eller trendiga färger och alltid som du gillar dem. Leta efter en kjol i vår webbutik.

Ju bättre denim: Kvinnors jeans för varje tillfälle

Jeans har funnits i över 140 år, ursprungligen designad för cowboys som arbetar på ranchen. Idag kan denimutseendet hittas i nästan varje kvinnas garderob. Inte konstigt – i kombination med rätt par skor och topp, kvinnors jeans kan bäras på jobbet, avslappnad eller på en utekväll.

Hitta rätt storlek

Det rätta sättet att mäta dig själv

Obs: Vår passform är anpassad till material och utseende. Se även informationen på produktsidan och feedback från våra kunder.

För bottnar & kostymbyxor:

1. Midjemått: Mät midjan horisontellt på den smalaste delen av kroppen.

2. Höfter: Mät horisontellt vid den bredaste punkten på dina höfter/din botten.

För kjolar:

1. Midjemått: Mät midjan horisontellt på den smalaste delen av kroppen.

2. Höfter: Mät horisontellt vid den bredaste punkten på dina höfter/din botten

Ytterligare information

Vikt 220 kg
Dimensioner 262 × 226 × 5 cm
Paketets dimensioner ‏

‎ 26,2 x 22,6 x 5 cm; 220 Gram

Storlek

32, 34, 36, 38, 40, 42, 44

Första tillgängliga datum ‏

‎ 9 Maj 2020

Färg

001/Black, 825/Red Orange

Tillverkare ‏

‎ ESPRIT

ASIN ‏

‎ B086VTP9TY

Artikelnummer ‏

‎ 050EO1D302

Avdelning ‏

‎ dam

Manufacturer

Varumärke: ESPRIT Collection

1 recension av ESPRIT Collection damer 050EO1D302 standard

  1. Jassi

    Alles Gut
    Rock sitzt gut. Ist bequem und schöner Schnitt. Habe ihn in einer weiteren Farbe bestellt.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *