ESPRIT Collection dam 043eo1d303 Kjol

Artikelnr: B0BK1ZT9SN Kategorier: , ,

Beskrivning

Över Esprit präglad av tidandan av grundåret 1968, står det internationella modemärket Esprit för en avslappnande, soliga livsstil i ditt hem Kalifornien. Esprit designar inspirerande kollektioner för damer, herrar och barn av högkvalitativa material och med stor uppmärksamhet på detaljer. Alla Esprit produkter återspeglas gruppens krav: ”må bra för att se bra ut”. Företagets ”Esprit de Corps” kännetecknas av en positiv och värdefull attityd mot livet i samhället, familj och vänner spelar en viktig roll — och det i en avslappnad cool kalifornisk stil. Esprit Style Esprit finns i över 40 länder och säljer sina produkter internationellt i cirka 580 egna detaljhandelsbutiker samt på över 5 400 wholesales platser, inklusive franchisbutiker och försäljningsområden i varuhus. Gruppen säljer sina produkter under de två märkena Esprit och edc. Esprit har varit listad på Hongkong sedan 1993 och har centraler i Tyskland och Hongkong.


Från tillverkaren

Kläder som varar länge

Sedan 1968 har Esprit engagerat sig i att skapa plagg som ger dig elegans, trendmedvetenhet och den största må-bra-faktorn i varje situation. Våra experter hanterar den senaste utvecklingen och aktuella mönster dagligen. Dessutom ser de till att Esprit kläder uppfyller högsta kvalitetsstandarder. Kläder från Esprit kännetecknas av hög kvalitet vid bearbetning av tyger och sömmar. Det säkerställer att du kan njuta av din nya favoritbit under lång tid.

Lång livslängd innebär också hållbarhet

Fler och fler produkter tillverkade av ekologisk bomull och återvunnet material hittar sin väg in i sortimentet. Esprit handlar inte bara om användningen av ekologisk bomull utan också om ekologiskt och socialt ansvarsfull textilproduktion med rättvisa och säkra arbetsförhållanden.

Lika unik som du: Dambyxor från Esprit

Få kläder är lika viktiga som kvinnors byxor. För några decennier sedan ett absolut no-go för kvinnor – idag är det svårt att föreställa sig vardagen utan dem. Var det de sportiga leggingsna för ett träningspass, en avslappnad chino på kontoret eller en trendig culotte för feminina kläder: Du kan inte gå fel med dambyxor från Esprit.

En som ingen annan: Kjolar från Esprit

Kjolar är eleganta, feminina och ett fantastiskt alternativ för dig som vanligtvis bär klänningar: kjolar ser bra ut på dig året runt. De har en evig mode närvaro. Långa eller korta kvinnors kjolar, raka eller utsvängda, släta eller veckade eller gjorda av chiffong. Med mönster, livliga eller trendiga färger och alltid som du gillar dem. Leta efter en kjol i vår webbutik.

Ju bättre denim: Kvinnors jeans för varje tillfälle

Jeans har funnits i över 140 år, ursprungligen designad för cowboys som arbetar på ranchen. Idag kan denimutseendet hittas i nästan varje kvinnas garderob. Inte konstigt – i kombination med rätt par skor och topp, kvinnors jeans kan bäras på jobbet, avslappnad eller på en utekväll.

Hitta rätt storlek

Det rätta sättet att mäta dig själv

Obs: Vår passform är anpassad till material och utseende. Se även informationen på produktsidan och feedback från våra kunder.

För bottnar & kostymbyxor:

1. Midjemått: Mät midjan horisontellt på den smalaste delen av kroppen.

2. Höfter: Mät horisontellt vid den bredaste punkten på dina höfter/din botten.

För kjolar:

1. Midjemått: Mät midjan horisontellt på den smalaste delen av kroppen.

2. Höfter: Mät horisontellt vid den bredaste punkten på dina höfter/din botten

Ytterligare information

Vikt 370 kg
Dimensioner 281 × 242 × 83 cm
Paketets dimensioner ‏

‎ 28,1 x 24,2 x 8,3 cm; 370 Gram

Storlek

34, 36, 38, 40, 42, 44

Första tillgängliga datum ‏

‎ 21 Oktober 2022

Färg

100/vit, Vit

Tillverkare ‏

‎ ESPRIT

ASIN ‏

‎ B0BK1WBNJC

Artikelnummer ‏

‎ 043EO1D303

Avdelning ‏

‎ dam

Manufacturer

Varumärke: ESPRIT Collection

1 recension av ESPRIT Collection dam 043eo1d303 Kjol

  1. lana0273

    wunderschön
    der rock ist toll! ich trage gr 36 und bin 1,61m. bei mir passt 36 perfekt. a-schnitt macht tolle optik, länge bei mir maci, aber nicht zu lang. das material ist eher hart, aber luftig. einzig der unterrock regt mich auf, wer nimmt einen polyesterunterrock für obermaterial leinen, das ist mir unverständlich, werde ihn entfernen, auch wenns dann durchsichtig wird.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *