043EO1E308 dam 043eo1e308 Klänning

422 kr

Artikelnr: B0BK23NQCH Kategorier: , ,

Beskrivning

Över Esprit präglad av tidandan av grundåret 1968, står det internationella modemärket Esprit för en avslappnande, soliga livsstil i ditt hem Kalifornien. Esprit designar inspirerande kollektioner för damer, herrar och barn av högkvalitativa material och med stor uppmärksamhet på detaljer. Alla Esprit produkter återspeglas gruppens krav: ”må bra för att se bra ut”. Företagets ”Esprit de Corps” kännetecknas av en positiv och värdefull attityd mot livet i samhället, familj och vänner spelar en viktig roll — och det i en avslappnad cool kalifornisk stil. Esprit Style Esprit finns i över 40 länder och säljer sina produkter internationellt i cirka 580 egna detaljhandelsbutiker samt på över 5 400 wholesales platser, inklusive franchisbutiker och försäljningsområden i varuhus. Gruppen säljer sina produkter under de två märkena Esprit och edc. Esprit har varit listad på Hongkong sedan 1993 och har centraler i Tyskland och Hongkong.


Från tillverkaren

Kläder som varar länge

Sedan 1968 har Esprit engagerat sig i att skapa plagg som ger dig elegans, trendmedvetenhet och den största må-bra-faktorn i varje situation. Våra experter hanterar den senaste utvecklingen och aktuella mönster dagligen. Dessutom ser de till att Esprit kläder uppfyller högsta kvalitetsstandarder. Kläder från Esprit kännetecknas av hög kvalitet vid bearbetning av tyger och sömmar. Det säkerställer att du kan njuta av din nya favoritbit under lång tid.

Lång livslängd innebär också hållbarhet

Fler och fler produkter tillverkade av ekologisk bomull och återvunnet material hittar sin väg in i sortimentet. Esprit handlar inte bara om användningen av ekologisk bomull utan också om ekologiskt och socialt ansvarsfull textilproduktion med rättvisa och säkra arbetsförhållanden.

T-shirts: Klassiska eller vågiga skjortor – du bestämmer

T-shirts och långärmad. Du har inget lämpligt för sport? Saknar du den perfekta toppen för dina nya favoritjeans? Med en t-shirt från Esprit kan du hitta svaret. Oavsett om det är kortärmad eller långärmad: Du hittar allt ditt hjärta önskar i alla färger och variationer, från den populära basen till den söta tryckskjortan.

Blusar: figur smickrande och allround talang

Figur smickrande och anpassad till alla livssituationer. Blusar eller tunikor är måste-haves för varje kvinna. Klassisk, elegant, sportig eller somrig. Esprit visar vilka blusar som passar till vilket tillfälle.

Klänningar: Den perfekta klänningen för varje tillfälle

Hos Esprit hittar du garanterat den klänning som passar dig bäst. Damkläder från Esprit gör inte bara poäng med de senaste skärningarna, designen och ett brett urval i många storlekar. Oavsett om det är löst flytande och mjuka tyger som linne och viskos eller figurkramande modeller av stretch – välj det material du känner dig mest bekväm i.

Hitta rätt storlek

Det rätta sättet att mäta dig själv

1. Brust mätning: Mät horisontellt vid bröstets bredaste punkt.

2. Midjemått: Mät midjan horisontellt på den smalaste delen av kroppen.

3. Höfter: Mät horisontellt vid den bredaste punkten på dina höfter/din botten.

Tips:

Om du inte har ett måttband till hands kan du använda en tråd och mäta dess markerade längd med linjalen. Om du är mellan storlekar, beställ den mindre storleken för en närmare passform eller den större storleken för en bredare passform.

Ytterligare information

Vikt 400 kg
Dimensioner 351 × 245 × 9 cm
Paketets dimensioner ‏

‎ 35,1 x 24,5 x 9 cm; 400 Gram

Första tillgängliga datum ‏

‎ 21 Oktober 2022

Tillverkare ‏

‎ ESPRIT

ASIN ‏

‎ B0BK1ZYRJ1

Artikelnummer ‏

‎ 043EO1E308

Avdelning ‏

‎ dam

Manufacturer

Varumärke: 043EO1E308

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”043EO1E308 dam 043eo1e308 Klänning”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *