Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ avdelning. Här kan du snabbt hitta svar på oftast ställda frågor, rörande allt från beställning och frakt till returer och återbetalning.

 

Beställningar

Ansolut, möjligheten finns att ändra eller annullera din order så länge den inte är skickad. Kontakta oss på [email protected]

Du får automatiskt en beställningsbekräftelse på e-postadressen du har angett. Kommer ingen mail inom en halvtimme efter beställningen, var vänlig och kontakta oss på [email protected]

 

Leverans

Vårt lager finns i Sverige (Falkenberg) och alla leveranser skickas därifrån.

Vi försöker skicka alla ordar som är beställda innan 14.00 samma dag och leverans beräknas komma till dig inom 1-3 vardagar.

Alla leveranser har fast kostnad 49 kr, dock är beställning över 599 kr fraktfri.

Våra försändelser levereras som standard till kundens postlåda men de som inte ryms i postlådan kommer att levereras antingen vid dörren eller i en påse utanpå postlådan (beroende på om utdelning sker i eller utanför tätort).

 

Retur/Ångerrätt/Byte

Vid ångerrätten står kunden för kostnaden för returfrakten (oavsett om du returnerar hela eller delar av din beställning) vilket är fast summa 49 kr.

Packa tillbaka varan eller varor i samma påse och skicka med fraktsedeln som följer med i leveransen.

Efter att vi har fått retur och godkänt den så sker återbetalning på hela retur belopp minus returkostnaden (49 kr), beroende på vilken betalningssätt du har använt, antingen via Klarna eller Swish. Det kan ta upp till 3 dagar innan beloppet syns på ditt konto i Klarnas fall dock sker återbetalning direkt vid behandling av retur när du betalar med Swish.

Om du mot all förmodan skulle erhålla en skadad produkt är du välkommen att skicka tillbaka den utan kostnad samt erhålla en full återbetalning. Dock vill vi gärna att du kontaktar oss omgående på [email protected] och skickar gärna med bilder på skadad vara, en översiktsbild på hela produkten samt detaljbilder på defekt eller skada.
Retur skickas med fraktsedeln som följer med i leveransen. Efter att vi har fått returen återbetalar vi dina pengar via Klarna eller Swish

Om du skulle vilja byta din produkt till en annan färg eller storlek, ska du returnera den produkt du inte önskar behålla. Var vänlig markera det i lappen som följer med i beställningen eller meddela oss på [email protected] ange ordernummer, artikelnummer på byten så skickar vi ny produkt till dig. Vid byten står vi för fraktkostnad.

 

close
KAtamara T-Shirt

VILL DU HA MER?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ DE SENASTE TIPSEN, ERBJUDANDEN, NYHETER PLUS NÅGRA EXKLUSIVA GODSAKER!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.