Retur/Ångerrätt/Byte

Hos oss är det väldigt enkelt och smidigt att returnera om varan inte passar eller uppfyller dina förväntningar. Vi skickar alltid med en returetikett som du lätt klistrar på påsen.

Ångerrätt

Är du inte 100% nöjd med ditt köp?

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du kan ångrar ditt köp genom inom 14 vardagar från att du mottagit din beställning.

Som kund har du alltid rätt att ångra ditt köp. Returnerade produkter ska skickas till oss i ursprungligt skick och det kommer inte  accepteras om de är använda, tvättade eller har hanterats vårdslöst. Varje plagg kommer att inspekteras vid en retur.

Vid ångerrätten står kunden för kostnaden för returfrakten (oavsett om du returnerar hela eller delar av din beställning) vilket är fast summa 49 kr. Retur skickas med fraktsedeln som följer med i leveransen.

Efter att vi har fått returen och godkänt den så sker återbetalning via Klarna. Om du har valt Klarna faktura som betalningsmetod kan du logga in på Klarna och rapportera din retur, då ligger din faktura pausad tills allting är fixat. Det kan ta upp till 3 dagar innan beloppet syns på ditt konto.

Observera, om varan är använd mer än vad som anses nödvändigt, kommer vi att göra ett avdrag vid återbetalningen för den uppskattade värdeminskningen.

Observera också att du måste alltid hämta ut ett beställt paket och sedan returnera det till oss, ej avhämtad försändelse gäller inte som ångrat köp.

Om du skickar en sen retur (efter 14 vardagar eller längre) utan att detta är överenskommet, debiteras du 100kr om inget giltigt skäl till förseningen finns.

 

Reklamationsrätt

Har du fått en skadad vara?

Om du mot all förmodan skulle erhålla en skadad produkt är du välkommen att skicka tillbaka den utan kostnad samt erhålla en full återbetalning. Dock vill vi gärna att du kontaktar oss omgående på [email protected] och skickar gärna med bilder på skadad vara, en översiktsbild på hela produkten samt detaljbilder på defekt eller skada.
Retur skickas med fraktsedeln som följer med i leveransen. Efter att vi har fått returen återbetalar vi dina pengar via Klarna eller Swish

 

Bytesrätt

Är du inte nöjd med storleken eller färgen?

Om du skulle vilja byta din produkt till en annan färg eller storlek, ska du returnera den produkt du inte önskar behålla. Var vänlig markera det i lappen som följer med i beställningen eller meddela oss på [email protected] ange ordernummer, artikelnummer på byten så skickar vi ny produkt till dig. Vid byten står vi för fraktkostnad.

Om du har en fråga angående ångerrätt, retur, byten samt återbetalning var vanlig kontakta oss på [email protected].

close
KAtamara T-Shirt

VILL DU HA MER?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ DE SENASTE TIPSEN, ERBJUDANDEN, NYHETER PLUS NÅGRA EXKLUSIVA GODSAKER!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.