Retur/Ångerrätt/Byte

 

Ångerrätt

Är du inte 100% nöjd med ditt köp?

Som kund har du alltid rätt att ångra ditt köp. Returnerade produkter ska skickas till oss i ursprungligt skick och det kommer inte  accepteras om de är använda, tvättade eller har hanterats vårdslöst. Varje plagg kommer att inspekteras vid en retur.

Vid ångerrätten står vi för kostnaden för returfrakten. Retur skickas med fraktsedeln som följer med i leveransen.

Efter att vi har fått returen och godkänt den så sker återbetalning via Klarna. Om du har valt Klarna faktura som betalningsmetod kan du logga in på Klarna och rapportera din retur, då ligger din faktura pausad tills allting är fixat. Det kan ta upp till 7 dagar innan beloppet syns på ditt konto.

Observera, om varan är använd mer än vad som anses nödvändigt, kommer vi att göra ett avdrag vid återbetalningen för den uppskattade värdeminskningen.

Observera också att du måste alltid hämta ut ett beställt paket och sedan returnera det till oss, ej avhämtad försändelse gäller inte som ångrat köp.

 

Reklamationsrätt

Har du fått en skadad vara?

Om du mot all förmodan skulle erhålla en skadad produkt är du välkommen att skicka tillbaka den utan kostnad samt erhålla en full återbetalning. Retur skickas med fraktsedeln som följer med i leveransen. Efter att vi har fått returen återbetalar vi dina pengar via Klarna.

 

Bytesrätt

Är du inte nöjd med storleken eller färgen?

Om du skulle vilja byta din produkt till en annan färg eller storlek, ska du returnera den produkt du inte önskar behålla, och lägg en ny order. Var vänlig fyll i formulär under eller meddela oss på [email protected] ange ordernummer, artikelnummer på byten så skickar vi ny produkt till dig.

 

  ByteTrasig vara

   

  Om du har en fråga angående ångerrätt, retur, byten samt återbetalning var vanlig kontakta oss på [email protected] eller via kontaktsidan.

  close
  KAtamara T-Shirt

  VILL DU HA MER?

  ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ DE SENASTE TIPSEN, ERBJUDANDEN, NYHETER PLUS NÅGRA EXKLUSIVA GODSAKER!

  Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.