Köpvillkor

 

Priser

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Privat policy och cookies

Mer om privat policy och cookies läs på vår Integritetspolicy sida.

Beställning

Modeuz använder de senaste krypteringsmetoderna för att förhindra att tredje part får obehörig åtkomst till din data (t.ex. Secure Socket Layer – SSL).
SSL är ett standardprotokoll som garanterar säker datakommunikation. All beställningsdata, liksom dina kreditkortsuppgifter, överförs till oss uteslutande i krypterad form. Även betalningen är väldigt säker och sker via Klarna.

 

Annullera en beställning

Möjligheten finns att ändra eller annullera din order så länge den inte är skickad. Kontakta oss på [email protected]

 

Bekräftelse av din beställning?

Du får automatiskt en beställningsbekräftelse på e-postadressen du har angett. Kommer ingen mail inom en halvtimme efter beställningen, var vänlig och kontakta oss på [email protected]

 

Leverans

Vi levererar ordar från vårt lager i Sverige med hjälp av PostNord. Vi försöker skicka alla ordar som är beställda innan 14.00 samma dag och leverans beräknas komma till dig inom 1-3 vardagar.
Alla leveranser har fast kostnad 49 kr, dock är beställning över 599 kr fraktfri. Än så länge levererar vi bara inom Sverige.

Så fort varan skickas får du ett mail från oss så du kan följa paketet hela vägen.

Våra försändelser levereras till kundens brevlåda men de som inte ryms i postlådan att levereras antingen vid dörren eller i en påse utanpå postlådan (beroende på om utdelning sker i eller utanför tätort).

Vi reserverar oss för eventuellt fördröjd leveranstid som kan uppstå under semestertider, helgdagar, under realisationen eller andra priskampanjer.

Om du missar att hämta ut ditt paket i tid kommer det i retur till oss. Vi behandlar då din order som en retur och debiterar returkostnad 49 kr om det inte finns en giltig anledning till att ej ha hämtat ut ditt paket. 

 

Öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du kan ångrar ditt köp genom inom 14 vardagar från att du mottagit din beställning.

 

Retur/Ångerrätt/Byte

Hos oss är det väldigt enkelt och smidigt att returnera om varan inte passar eller uppfyller dina förväntningar. Vi skickar alltid med en returetikett som du lätt klistrar på påsen.

Ångerrätt

Är du inte 100% nöjd med ditt köp?

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du kan ångrar ditt köp genom inom 14 vardagar från att du mottagit din beställning.

Som kund har du alltid rätt att ångra ditt köp. Returnerade produkter ska skickas till oss i ursprungligt skick och det kommer inte  accepteras om de är använda, tvättade eller har hanterats vårdslöst. Varje plagg kommer att inspekteras vid en retur.

Vid ångerrätten står kunden för kostnaden för returfrakten (oavsett om du returnerar hela eller delar av din beställning) vilket är fast summa 49 kr. Retur skickas med fraktsedeln som följer med i leveransen.

Efter att vi har fått returen och godkänt den så sker återbetalning via Klarna. Om du har valt Klarna faktura som betalningsmetod kan du logga in på Klarna och rapportera din retur, då ligger din faktura pausad tills allting är fixat. Det kan ta upp till 3 dagar innan beloppet syns på ditt konto.

Observera, om varan är använd mer än vad som anses nödvändigt, kommer vi att göra ett avdrag vid återbetalningen för den uppskattade värdeminskningen.

Observera också att du måste alltid hämta ut ett beställt paket och sedan returnera det till oss, ej avhämtad försändelse gäller inte som ångrat köp.

Om du skickar en sen retur (efter 14 vardagar eller längre) utan att detta är överenskommet, debiteras du 100kr om inget giltigt skäl till förseningen finns.

 

Reklamationsrätt

Har du fått en skadad vara?

Om du mot all förmodan skulle erhålla en skadad produkt är du välkommen att skicka tillbaka den utan kostnad samt erhålla en full återbetalning. Dock vill vi gärna att du kontaktar oss omgående på [email protected] och skickar gärna med bilder på skadad vara, en översiktsbild på hela produkten samt detaljbilder på defekt eller skada.
Retur skickas med fraktsedeln som följer med i leveransen. Efter att vi har fått returen återbetalar vi dina pengar via Klarna eller Swish

 

Bytesrätt

Är du inte nöjd med storleken eller färgen?

Om du skulle vilja byta din produkt till en annan färg eller storlek, ska du returnera den produkt du inte önskar behålla. Var vänlig markera det i lappen som följer med i beställningen eller meddela oss på [email protected] ange ordernummer, artikelnummer på byten så skickar vi ny produkt till dig. Vid byten står vi för fraktkostnad.

Om du har en fråga angående ångerrätt, retur, byten samt återbetalning var vanlig kontakta oss på [email protected].

Återbetalning

Efter att vi har fått retur och godkänt den så sker återbetalning på hela retur belopp minus returkostnaden (49 kr), beroende på vilken betalningssätt du har använt, antingen via Klarna eller Swish. Det kan ta upp till 3 dagar innan beloppet syns på ditt konto i Klarnas fall dock sker återbetalning direkt vid behandling av retur när du betalar med Swish.

Observera, om varan är använd mer än vad som anses nödvändigt, kommer vi att göra ett avdrag vid återbetalningen för den uppskattade värdeminskningen.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

close
KAtamara T-Shirt

VILL DU HA MER?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ DE SENASTE TIPSEN, ERBJUDANDEN, NYHETER PLUS NÅGRA EXKLUSIVA GODSAKER!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.