Köpvillkor

 

Priser

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Privat policy och cookies

Mer om privat policy och cookies läs på vår Integritetspolicy sida.

Beställning

Modeuz använder de senaste krypteringsmetoderna för att förhindra att tredje part får obehörig åtkomst till din data (t.ex. Secure Socket Layer – SSL).
SSL är ett standardprotokoll som garanterar säker datakommunikation. All beställningsdata, liksom dina kreditkortsuppgifter, överförs till oss uteslutande i krypterad form. Även betalningen är väldigt säker och sker via Klarna.

 

Annullera en beställning

Möjligheten finns att ändra eller annullera din order så länge den inte är skickad. Kontakta oss på [email protected]

 

Har min beställning kommit fram?

Du får automatiskt en beställningsbekräftelse på e-postadressen du har angett. Kommer ingen mail inom en halvtimme efter beställningen, var vänlig och kontakta oss på [email protected]

 

Leverans

Vi levererar ordar från vårt lager i Sverige med hjälp av PostNord. Vi försöker skicka alla ordar som är beställda innan 14.00 en vardag levererade samma dag och leverans beräknas komma till dig inom 1-3 vardagar.
Fraktkostnaden är 0:- kr. per beställning. Än så länge levererar vi bara inom Sverige.

Så fort varan skickas får du ett mail från oss så du kan följa paketet hela vägen.

Våra försändelser levereras till ett paketutlämningsställe i närheten av dig där du kan hämta ditt paket. Avisering sker i första hand via sms när paketet kan hämtas ut hos ombudet. Har du inte angett mobilnummer kommer du att få en brevavisering hem i brevlådan.

Vi reserverar oss för eventuellt fördröjd leveranstid som kan uppstå under semestertider, helgdagar, under realisationen eller andra priskampanjer.

 

Ångerrätt/Bytesrätt/Retur

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

 

När du utnyttjat din ångerrätt

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Vid ångerrätten, vid byten och skadad produkt är det ingen extra kostnad för returfrakten.

Observera också att du måste alltid hämta ut ett beställt paket och sedan returnera det till oss, ej avhämtad försändelse gäller inte som ångrat köp.

Allt om retur, ångerrätten och bytesrätt.

För retur används fraktsedel som följer med i paketet.

Återbetalning

Efter att vi har fått retur och godkänt den så sker återbetalning beroende på vilken betalningssätt du har använt. Det kan ta upp till 7 dagar innan beloppet syns på ditt konto.

Observera, om varan är använd mer än vad som anses nödvändigt, kommer vi att göra ett avdrag vid återbetalningen för den uppskattade värdeminskningen.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

close
KAtamara T-Shirt

VILL DU HA MER?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ DE SENASTE TIPSEN, ERBJUDANDEN, NYHETER PLUS NÅGRA EXKLUSIVA GODSAKER!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.